8 Csodás Nap Mallorcán

Baleár Szigetek Gyöngyszeme

158 400 Ft -tól
Mallorca sokkal több, mint csak egy nyaralósziget: a napfény, és a szép strandok mellett megszámlálhatatlan program-, kirándulási, és szórakozási lehetőséget, számos csodás látnivalót, és természeti szépséget tartogat.

Utazás

Utazás Mallorca szigetére repülőgéppel, Pozsonyból menetrendszerű közvetlen járattal.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre

Hazautazás Pozsonyba, majd Budapestre szintén menetrendszerű közvetlen járattal.

Budapestől - Budapestig ingyenes transzfert biztosítunk
a Pozsonyi Nemzetközi Reptér között.

 

Szállás

Tengerpart közeli ****szállások reggelivel illetve félpanzióval.

7 éjszaka elhelyezés 2 ágyas szobákban.

Ellátás

Félpanzióval.

Időpontok

2019. május 4 - 11.


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    félpanzióval
    7 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
    szobákban, **** szállodában.

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    39.800 Ft/fő

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 5.900 Ft/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás (4 %)
    Fakultatív programok

Egyéb

A Fakultatív program árak:

  2. nap: 65 EUR
  3. nap: 70 EUR
  4. nap: 65EUR
  5. nap: 70 EUR
  6. nap: 50 EUR


Kedvezményes Csomagár:
210 EUR

 

Mallorca Spanyolország legnagyobb szigete, a Baleár-szigetek legnagyobb tagja. Fővárosa Palma de Mallorca. Kevés más szigettel összehasonlítható szépségének, illetve annak köszönhetően, hogy télen is kellemes hőmérséklet van, rendkívül kedvelt turistacélpont.

PALMA de MALLORCA - VALLDEMOSA - MENORCA - FORMENTOR1. nap: Érkezés a Mallorca-ra
Indulás Budapestről transzfer buszokkal Pozsonyi Nemzetközi Reptérre, majd onnan Palma de Mallorca-ra a menetrend függvényében. Transzfer a szállodába, ahol 7 éjszakát töltünk. A szállás elfoglalása után megismerhetik a kirándulási lehetőségeket.

2. nap: Palma de Mallorca és Valldemosa (fakultatív nap).
Palma de Mallorca a sziget fővárosa, és egyben legnagyobb városa. 401 ezren lakják, de a közeli elővárosokkal együtt 600 ezres a lakossága. Palma de Mallorca izgalmas, pezsgő, ugyanakkor elegáns város, sok látnivalóval. Palma de Mallorca három legismertebb látnivalója a katedrálisa, a Bellver kastély, és az arab fürdő. A városnézés után szabadidő a belvárosban, hogy egyénileg is felfedezhessük magunknak a várost. A dálutánt már Valldemosa-ban töltjük. Vélhetően ebben a festői kis hegyi városban vette kezdetét a hegyi turmizmus, amikor egy hideg téli napon 1838-ban Frédéric Chopin szobát bérelt az egyik kolostrorban, ami a város fő látnivalója is egyben.

3. nap: Alcudia - Sárkánybarlang (fakultatív nap)
Délelőtt Alcudia csodálatos óvárosát keressük fel, melyet középkori fal fog közre. Építése 1298-ban kezdődött, és a városfal két középkori kapuja még ma is látható. Az óvárosban sétálót sok, kedves, szűk utcácska, és épület fogja elbűvölni. Számos éttermében remek fogások kóstolhatók. Délután ellátogatunk a Cuevas de Drach barlanghoz, azaz a Sárkánybarlanghoz. A barlangban megcsodálható a Martel tó, ami a világ egyik legnagyobb földalatti tava - 177 méter hosszú, és 40 méter széles. Az egész évben látogatható cseppkőbarlang szépségét még csodálatosabbá teszi a fantasztikus kivilágítás. A túra részeként élő klasszikus zene is szól, melyet a zenészek a földalatti tavon úszó csónakon adnak elő.

4. nap: Soller Vonatút (fél napos fakultatív kirándulás)

Reggeli után a csodás Palmaban vonatra szállunk és az önmagában is igen szép Soller városát keressük fel. Ám a  fő élmény az odajutás: a kis nosztalgiavonat hegyeken, völgyeken, és 13 alagúton megy át, gyönyörű kilátás, és nagy élmény várja az utazókat. Érkezés Sollerbe, ahol városkában járva fantasztikus élményben lehet része az utazónak. Sok, ma is látható épület a 14. századból való. Délután a pihenésé, esetleg meg lehet mártózni a tenger vizében.

5. nap: Menorca (fakultatív nap)

Menorca sziget állat- és növényvilágára jellemző, hogy területének mintegy 75 % az UNESCO védelme alatt áll, Ciutadella de Menorca, Menorca nyugati részén fekvő, 18 ezer lakosú városka a 18. századig a sziget fővárosa volt. A város máig megtartotta középkori báját, az utcákat járva úgy érezheti magát az ember, mintha visszament volna pár száz évet az időben. Délkörül átutazunk a sziget fővárosába Mahónba, katalánul Maó-ba. Ellátogatunk a III Alfons a térre, és a kikötőbe, mely Európa legnagyobb természetes kikötője, ahol hangulatos kávézók, és éttermek várják a vendégeket. Szabadidőben egy akvárium és a hadtörténeti múzeum is várja a látogatókat.

6. nap: Cap Formentor - Pollensai-öböl (fakultatív nap)
Első megállónk egy tradicionális, helyi piac lesz Sineu városában, majd Pollentia mellett elhaladva, autóbuszunkról a római korabeli főváros maradványait láthatjuk. Megállunk a Vadgalamb kilátónál, hogy Önök /Ti is gyönyörködhessetek a mindenkit lenyűgöző panorámában. Ezt követi a CALA PI DE FORMENTOR strand, a Milliomosok strandja, a maga homokos partszakaszával. Időjárástól függően 1 ½ óra szabadidő, fürdőzési lehetőség.


7. nap: Szabadnap és fürdési lehetőség a tengerben
Egész napos strandolási lehetőség az Földközi-tenger partján.

8. nap: HazautazásKapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló