A Napfényes Garda tó

Bergamo - Verona - Sirmione - Limone Sul Garda

54 900 Ft -tól
A Garda-tó ideális üdülőparadicsom, olyan mintha kikapcsolódásra találták volna ki.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

Középkategóriájú szállások.
4 éjszaka San Zeno di Montagna - ban
Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2019. szeptember 22-26. / Betelt
2019. szeptember 28-október 2. / Betelt


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    Középkategóriájú szállások
    félpanzióval
    Elhelyezés 2 ágyas szobákban
    magyar nyelvű asszisztencia
    üdülőhelyi díj

 

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás 400 Ft/fő/nap

Extra fizethető díjak:
    Egyágyas felár: 4.900 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Fakultatív kirándulási
    lehetőségek
magyar nyelvű
    idegenvezetéssel,

    amit a helyszínen foglalhat le
    Stornó-biztosítás (4 %)

Egyéb

Fakultatív programok árai:

2. nap: 60 EUR
3. nap: 60 EUR
4. nap: 60 EUR

Amennyiben az összes kirándulásra jelentkezik,úgy kedvezményesen
az ára: 125 EUR / fő

Itt egyszerűen mindent megtalál, ami a nyaralást felejthetetlenné teheti: örökzöld pineák, dús mediterrán növényzet, termékeny földek és völgyek, festői üdülőhelyek, tipikus halászfalvak, idillikus öblök, kristálytiszta víz és rendkívül enyhe klíma. Adja át magát a táj, a városok, a kikötők és számos kis üzlet nyújtotta varázsának!

 

1.nap: Garda tó

Magyarország, Szlovénia, majd Olaszország csodálatos vidékein keresztül érjük el úti célunkat. A Garda-tónál köszönti Önöket az irodak képviselője egy jellegzetes helyi koktéllal.


2.nap: Malcesine - Limone Sul Garda - Riva del Garda

A kiadós alvás és reggeli után egy gyönyörű fakultatív kirándulást kínálunk a Garda-tó legszebb részeire. Először a Malcesine-i várhoz buszozunk el, minek látványa kihagyhatatlan élményt jelent minden látogató számára. Áthajózunk a tó túloldalán fekvő, a citromtermesztéséről híres turista paradicsomba, Limone sul Garda városkába. Rövid sétát követően újra hajóra szállunk a Garda tó fővárosába Riva del Garda irányába, ahol a középkori település felfedezése (800 éves Palazzo del Comune, Apponale torony, kikötő) után lehetőség nyílik a helyi kávéházak egyikében egy kis időtöltésre. Ezen a napon még egy borkóstolóra is meginvitáljuk . Megismerhetik a helyi vörös- és fehérborokat.3.nap: Bergamo - Iseo tó

Utazás Bergamóba, a Bergamói-Alpok lábainál elterülő tartományi székhelyre. A város ősi magja, a 100 méteres hegyre épült, ősi falakkal körülvett Felsőváros nagyszerűen megőrizte középkori jellegét. A közös séta során látjuk a város nagyszerű díszterét, a Piazza Vecchiát, a középkori városházát, a várostornyot, a városi könyvtár reneszánsz palotáját, a ragyogó homlokzatú Colleoni-mauzóleumot és két csodás templomát, valamint a Santa Maria Maggiore-templomot. Délután az Iseói-tóval ismerkedünk, mely szépségében nem marad el Észak-Olaszország más, látogatottabb tavaitól. Séta Iseóban, a tópart egyik hangulatos kisvárosában. Az Iseói-tó nagy nevezetessége, a hatalmas Monte Isola, melynek legmagasabb pontja több mint 400 méterrel van a tó szintje felett, amely egészen különleges látványt nyújt.


4.nap: Verona - Sirmione

Ez szintén az Ön napja: lehetősége nyílik felfedezni, megismerni a hely látnivalóit, hagyományait, vagy részt vehet egy szintén egész napos fakultatív kiránduláson Veronában, Rómeó és Júlia városában. A szerelmesek városában megtekintjük Júlia híres erkélyét, az Arénát, – amely a legépebben maradt római amfiteátrum – a régi városközpontot, majd szabadprogram, bóklászás a középkori város hangulatos utcáiban. Veronát elhagyva egy régi halászfalut keresünk fel, amely mára már a tó legnépszerűbb üdülőhelyének számít. Ez Sirmione, mely a Garda-tó déli csücskében fekvő álomszép félszigeten található.

5.nap:

Búcsút veszünk a Garda tó varázsától és sok szép élménnyel gazdagodva, elindulunk hazafelé.

 

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló