Ádventi Csoda Ausztriában

Bécs - Mariazell - Baden bei Wien

19 900 Ft -tól
Adventi barangolás Ausztria legszebb vásáraiban. Legyen ön is részese a karácsonyi vásárok nyújtotta élménynek és varázsnak. Töltődjön fel az ünnep hangulatával Európa legszebb Adventi vásáraiban.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

Középkategóriájú szállások:

1 éjszaka Bécs környékén
Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2018. november 30. / betelt
2018. december 7. / beteltRészvételi díj tartalmazza:

    Utazás modern autóbuszokkal
    Középkategóriájú szállások
    félpanzióval
    Elhelyezés 2 ágyas szobákban

 

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás 300 Ft/fő/nap
    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag: 60 Eur/fő

 

Extra fizethető díjak:
    Egyágyas felár: 4.650 Ft/éj
    (vagy társítás)
     Stornó-biztosítás (4 %)

Egyéb


1. nap: Hajnali indulás Budapestről Bécsbe
(Felszállási lehetőség a buszra kizárólag: Budapest, Tatabánya, Győr, Mosonmagyaróvár útvonalon.)
Délelőtti érkezés a Schönbrunni kastélyhoz. A világörökség részét képező Schönbrunni kastély szép fekvésének és építészeti megjelenésének köszönhetően, Bécs egyik legfőbb nevezetességének, egyúttal jelképének is számít, mely többnyire nyári lakhelyül szolgált a császári család számára. A kastélylátogatás alkalmával megtekintjük Ferenc József, Erzsébet császárné és Mária Terézia lakótermeit. A kastély előtt nézelődhetnek az adventi vásárban, illetve kipróbálhatják, megkóstolhatják a kitűnő kaiser puncsot. Majd informatív buszos városnézés keretében megismerkedünk Bécs nevezetes építészeti stílusával. A városnézés után mindenki kedve szerint töltheti szabadidejét Bécs belvárosában és a híres adventi vásárban, amely ebben az időben a város legfontosabb látnivalója. A szabadidő és az adventi vásár után elfogyasztjuk jól megérdemelt vacsoránkat egy hangulatos étteremben. Szállás Bécs környékén. (1 éjszaka)
2. nap: Mariazell - Baden bei Wien
Kiadós alvás és reggeli után Mariazellbe utazunk. Mariazell Európa egyik leghíresebb búcsújáró helye, melyet évente több mint 1 millió ember keres fel. A városnézés alkalmával felkeressük a kálváriát és a kegytemplomot, ami régóta a város jelképeként szolgál. Innen utunk a több mint 300 figurát számláló Betlehemhez vezet. Természetesen a városnézés után lehetőség lesz egy kis szabadidőre a helyi adventi vásárban is vagy a híres Pirker mézeskalács manufaktúra meglátogatására. A délutánt már Badenben töltjük, melynek adventi kirakodóvására az egész városra kiterjed. A hamisítatlan karácsonyi hangulat további kelléke a karácsonyi kastélyként feldíszített Congress Casino Baden melletti gyógyparkban működő adventi művészeti vásár. A szabadidőben kóstoljon meg Ön is egy szelet Sacher tortát, amely ma már egy legenda és egy tortányi békebeli hangulat jelképe. Baden városa után szép élményekkel telve elindulunk hazafele. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló