Benelux Államok Tulipánvirágzáskor

Amsterdam - Antwerpen - Rotterdam - Brugge

139 900 Ft -tól

Gyönyörű emlékeket őrző városokat fedezünk fel, mint Amsterdam, Rotterdam, vagy a mesés titkokat rejtő Hága. Belgiumban felkeressük a középkor legnagyobb városát, Gentet, és a legszebbet, Brugget. De nem hiányozhatnak olyan nagy nevek sem, mint Brüsszel vagy Antwerpen. 

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal az Ön lakóhelyéről, vagy a legközelebbi nagyobb településről.

Szállás

Az első és utolsó éjszakát németországi tranzit szállodábánkban töltjük, egy  jó minőségű Best Western szállodában. Valamint négy éjszakát töltünk Antwerpenben, három csillagos szállodában.

 

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

 

Időpontok

2019 április 26 - május 2. / 6 hely

2019. május 8 - 14.


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    6 éjszaka szállást reggelivel
    és vacsorával

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 7,200 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
Kedvezményes
Csomagár: 195 EUR
 

1. nap: Indulás előző nap a késő esti, illetve a kora hajnali órákban felszállási helytől függően, hogy minél előbb élvezhessük tranzitszállásunk nyújtotta szolgáltatásokat. Miután irodánk képviselője fogadta a csoportot lehetőségük van egy kellemes sétára Ludwigshafen érdekes városában, vagy a szálloda wellness részlegét is igénybe vehetik.

 2. nap:  Reggelink elfogyasztása után elindulunk Belgiumba, ahol szálláshelyünk Antwerpenben lesz (4 éjszaka). A szálloda elfoglalása után délután Antwerpenbe, Belgium multikulturális kikötővárosába vezet, mely méltán megőrizte középkori arculatát. A gyémántcsiszoló negyedéről is híres nagyvárosban több mint 100 templom és Európa legnagyobb zsidónegyede található. A hatalmas Notre-Dame katedrálisban Rubens híres művét is megcsodálhatjuk. Szabadidőben lehetőségünk lesz a Meir bevásárló utcában finom csokoládét, sört, sajtot vásárolni vagy kóstolni.

3. nap: Mai fakultatív programunk Hollandia két nevezetes városa lesz. Először az ország fővárosát, Amsterdamot tekintjük meg, melyet csatornái miatt a vizek városának, vagy Észak Velencéjének is neveznek. E titokzatos város tele van művészettel. Buszos városnézés keretén belül olyan helyekre látogatunk el, mint a Dam tér, Niuwe Kerk, Királyi Palota, Árutőzsde, Rembrandt-ház, de nem maradhat ki egy kellemes hajókázás a számos film helyszínéül szolgáló csatornákon. Ezt követ a feledhetetlen Keukenhof, mely a világ legnagyobb virágoskertjének számít. A parkot csak abban az időszakban lehet látogatni, mikor a leglátványosabb a tulipánok virágzás.

4. nap: Ezen a napon első állomásunk az ország székvárosa, illetve közigazgatási székhelye Hága lesz. Itt van a Felső-, illetve az Alsóház is. Itt él és dolgozik Vilmos Sándor király és Beatrix holland királynő. Nevezetes épületei a Binnenhof (parlament), a Béke Palota és többek között az ENSZ székháza. Romantikus utcáit szép hidakkal átszelt csatorna metszi. Tovább buszozva megállunk még egy neves holland városban, Rotterdamba, mely Európa legnagyobb kikötővárosa. Egy kellemes buszos, és gyalogos városnézés után gyönyörű vidéken haladva Kinderdijk szélmalmaihoz tartunk, melyek régen vízátemelőként funkcionáltak.

5. nap: Reggelit követően Kelet-Flandria fővárosába, Gent-be indulunk, amely a középkorban Európa egyik leggazdagabb, Párizs után pedig a legnagyobb városa volt. A város szülöttje V. Károly német-római császár a szövetgyártás fellegvárává tette. A városképét a Szent Miklós, a Belfort és a Szent Bavo katedrális tornyai határozzák meg. Délután Brugge-ben töltjük. Európa egyik legszebb látványossága az eredeti középkori hangulatot megőrző történelmi óváros, ahol Belgium legrégebbi téglaépítésű székesegyháza áll. A meseváros központja a Szent Vér bazilika, ahol állítólagosan Krisztus vérét tartalmazó üvegcsét tartják. Napunk vége felé egy felejthetetlen hajókázáson veszünk részt, s a város méltán ismert sörfőzdéjében (De Halve Maan) fejezzük be egy finom házi sör mellett.

6. nap: Ma, mielőtt elhagynánk Belgiumot, utunk az ország kétnyelvű szívébe, fővárosába, Brüsszelbe vezet, mely egyben az EURÓPAI UNIO és egyben a NATO székhelye is. Buszos városnézés során láthatjuk a diadalívet, az Európa negyedet. Sétálunk a barokk Grand ’ Place-n, mely Victor Hugo szerint a világ legszebb tere, de eljutunk a leghíresebb brüsszelihez, a 60 cm-es Manneken Pis-hez is. Városnézésünk után elbúcsúzunk a királyságtól és továbbindulunk Luxemburgba, ahol rövid városnéző sétát teszünk. az esti órákban érkezünk meg utolsó szálláshelyünkre Ludwigshafenbe.

7. nap: Reggelit követően haza indulunk. Érkezés az esti órákban

 

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló