DUBAI / 8 NAP REPÜLŐVEL

ABU DHABI - AL AIN OÁZISVÁROS

259 800 Ft -tól

Utazás az Arab-félsziget különleges, egzotikus országába. Az ország fő vonzereje a télen kellemes éghajlat, a sok napsütés, a különleges sivatagi táj, a keleties egzotikum, a történelmi emlék, a szupermodern építmények.

Utazás

Utazás Dubai - ba repülőgéppel az Emirates menetrendszerű közvetlen járatával.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat.

Hazautazás szintén Dubai - ból az Emirates járatával.

Szállás

Millennium Place Marina ****

Szállodánk egy kellemes belvárosi szálloda a Marina Port negyedben, ahonnan könnyen elérhetők a bevásárló utcák,  de a tengerpart is közel van.


Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

A összes reggeli és vacsora svédasztalos.

Időpontok

2021. október 15. - től

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel,
    és modern buszokkal
    7 éjszaka szállás
félpanzióval
    Feladott poggyász (30 kg )


Kötelezően fizetendő:

    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 450 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:

    56.800 Ft/fő
    Helyszínen fizetenő díjak összesen:
    400 USD/fő

 

Extra fizethető:
    Egyágyas felár: 24.000 ft / éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás 4 %

Egyéb

Helyszínen fizetendő kedvezményes
csomagár:
   400 USD / fő

 

  1. nap: Utazás Dubaiba
Utazás Dubaiba az Emirates Légitársaság járatával. Érkezés az éjszakai órákban, majd Transzfer a szállodába. Szállás (7 éj).

   2. nap: Dubai
Közös séta Dubai történelmi városmagjában, ismerkedés a szupermodern városrészeivel: lélegzetelállító felhőkarcolók, szebbnél szebb paloták és szállodák, a híres Jumeirah Mecset, sípálya, üzleti negyed, fotószünet a Burj Khalifánál, Pálmasziget az Atlantis Hotellel stb. Ezután Átkelés vízitaxival a souk-ok negyedébe, ahol lesz idő nézelődni vagy vásárolni a fűszerpiacon, a zöldségpiacon, vagy Dubai egyik fő vonzerejének tartott aranypiacon.

   3. nap: Abu Dhabi
Kirándulás az Egyesült Arab Emirátusok fővárosába, Abu Dhabiba. Városnézés: modern városnegyedek, panoráma a városra a hullámtörőről, tengerparti sétány stb. A program fénypontja a 22.000 négyzetméteren épült lélegzetelállító Sheikh Zayed Bin Sultan Nagymecset meglátogatása. A hatalmas építmény főkupolája 70 m, 4 minaretje pedig egyenként 115 m magas, továbbá itt található a világ legnagyobb kézzel készített szőnyege és kristálycsillárja is.

   4. nap: Al Ain oázisváros
Reggeli után utazás a sivatagon keresztül autópályán Al Ainba (fotószünet a homokdűnéknél). A sivataggal körülvett Al Ain pár évtizede még egy kis beduin település volt, most egy nagyváros, tele zöldövezettel, gyönyörű lakónegyedekkel, bevásárlóközpontokkal. Látogatás az érdekes helytörténeti múzeumban és a mellette lévő kis erődben, ahol Zayed sejk született. Az ő 1971 és 2004 közötti uralkodására esik az Emirátusok felvirágoztatása. Ezután ismerkedés a város szélén lévő tevepiaccal, ami a legnagyobb az országban, majd a Hili-parkban található régészeti ásatásokat tekintjük meg (emlékek a Krisztus előtti 3. évezredből).

   5. nap: Szabad nap vagy sivatagi szafari
   (extra fakultatív, ára: 75 Amerikai Dollár)

Szabad program, pihenés a szállodában, lehetőség Dubai további felfedezésére egyénileg. Egyéni programok szervezésében az idegenvezető a helyszínen természetesen segítséget nyújt. Dubai szupermodern városa számtalan programlehetőséget kínál: tengerparti strandolás a híres Jumeirah Beach-en, hajókázás. Taxival, illetve a szálloda közelében lévő metróállomásról (a szupermodern metróval) Dubai ősi belvárosa, az üzletek, a piacok és számos egyéb nevezetesség is könnyedén elérhető. Utazás a szállodánktól terepjárókkal kb.: 1500 órakkor a homokdűnéken keresztül a sivatag belsejébe. Több fotószünet után továbbutazás a sivatagi táborba. Itt napnyugta közben lehetőség lesz kipróbálni a tevegelést, a hennafestést, a homokszánkózást, a vízipipázást. A helyben készülő büfévacsora után hastáncos bemutató zárja a napot.

   6. nap: Szabad nap - Esti Dubai városnézés
Délelőtt szabad program, pihenés a szállodában, lehetőség Dubai további felfedezésére egyénileg, strandolás a híres Jumeirah Beach-en. Este Dubai buszos városnézésre indulunk: kivilágított felhőkarcolók, Jumeirah Medinat csodálatos épületegyüttese a bazárral, fényképezés a kivilágított Burj al Arabnál, majd a Dubai Marina modern jachtkikötőjéből hajókázunk egy tradicionális dhow hajóval.

   7. nap: Dubai Expo
Hat órás program során ismerkedés a 2020-ra tervezett, és 1 évvel elhalasztott Dubai Expo grandiózus látványosságaival.  High-tech instal-lációk, az acélkupolában 360 fokos vetítés, kulturális bemutatók, szemet gyö-nyörködtető, impozáns építészeti megoldások az „ezeregy éjszaka” világában.

   8. nap: Hazautazás
Transzfer a reggeli órákban Dubai repülőtérre, majd elutazás Budapestre. 

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló