Dalmácia 5 napban

Split - Dubrovnik - Mostar

67 800 Ft -tól
Dalmácia, Horvátország egyik leglátogatottabb, festőien szép része. Öblökkel tagolt sziklás és homokos tengerpartjainak, lakatlan szigeteinek, napfényes strandjainak és a középkori városok romantikus hangulatának köszönheti vonzerejét.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

Négy csillagos szállás

4 éjszaka a Dalmát tengerparton
Drvenik városában
Elhelyezés 2 ágyas szobákban
Ellátás

félpanziós

Időpontok

  2022. április 26. -tól


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    Középkategóriájú szállások
    félpanzióval
    Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás
: 450 Ft/fő/nap
    Helyszínen fizetendő díj:
    135 Eur/fő

Extra fizethető díjak:
    Egyágyas felár: 5.600 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornó-biztosítás (4 %)

Egyéb

Helyben fizetendő
kedvezményes csomagár belépőkkel:

135 Eur / fő

A Dalmát-tengerparton Split, Trogir és az „Adria királynője”, Dubrovnik csodái várják az oda látogatokat, melyek egykor Odüsszeusz szívét is meghódították. Tartson velünk, pihenjen és kapcsolodjon ki ezen a mesésen szép mediterrán vidéken.

 

1. nap: Érkezés a Dalmát tengerpartra
Indulás a kora hajnali órákban az Önök lakóhelyéhez legközelebb eső nagyobb városból.  A délutáni órákban érkezés a szállodába, ahol képviselőnk várja Önöket.

2. nap: Dubrovnik
Buszos városnézés keretében megismerkedünk a Földközi-tenger egyik legjelentősebb műemlékvárosával, Dubrovnikkal. A korábban Raguza-nak nevezett város erődrendszere körbeöleli a Világörökség részéhez tartozó óvárost, melyen belül számos teljes épségében fennmaradt történelmi- és művészettörténeti emlékkel találkozhatunk. Az 1940 méter hosszú városfal, Dubrovnik jelképe, melynek őrhelyeiről pazar kilátás nyílik a tengerre.

3. nap: Mostar - Borkóstoló
Reggeli után Bosznia-Hercegovina egyik legszebb városába, Mostarba hívjuk Önöket. A gyönyörű városban keveredik a misztikus kelet, a buja dél, és a középkor hangulata. Nevét, a várost keresztül szelő „folyékony istennő”, a Neretva folyót átívelő hidak egyikéről, az úgynevezett Öreg hídról kapta. Csontváry által többször is lefestett híd, ma már a Világörökség része, s ahogy sokan tartják, a „bölcsek köve”. A híd alatti kávéházban érdemes egy helyi kávéra beülni. A délutáni órákban még részt veszünk egy tipikus helyi borkóstolón is.

4. nap: Split - Trogir
A mai nap ellátogathatnak Dalmácia fővárosába, a pálmákkal és kaktuszokkal övezett Splitbe. A félszigeten elterülő helység óvárosát keressük fel, ahol páratlan történelmi emlékhez vezetjük el Önöket: az egykori római császár, Diocletianus által épített hatalmas palotához. Sétálhatunk a hangulatos sikátorokban, miközben magunkba szívjuk a középkor hangulatát. A napot a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirban folytatjuk. A mediterrán hangulatú római kori óváros gazdag kultúrája magával ragadó. 1997 óta a Világörökség része.

5. nap: Hazautazás
A korai reggeli után elindulunk hazafelé. Érkezés a délutáni, esti órákban.

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló