Hófehér Costa Blanca és Valencia

Alicante - Murcia - Elche - Altea

165 000 Ft -tól
Costa Blanca - magyarul fehér part - Spanyolország egyik legszebb tengerpartja finom, fehér homokja, és fehér házai miatt.

Utazás

Utazás Alicante városába repülőgéppel menetrendszerű közvetlen járattal.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre

Hazautazás Budapestre szintén menetrendszerű közvetlen járattal.

Szállás

Négy Csillagos szálloda, 5 perces sétára a vízparttól. Ez Európa egyik legmagasabb szállodája. A hotel számos szabadtéri medencével, wellness-részleggel, valamint tágas és légkondicionált szobákkal várja a vendégeket, amelyekhez saját erkély is tartozik. A szálloda, Benidorm városának csendes La Cala területén fekszik, 5 perc sétára a Poniente strandtól. Képek: lásd a részletes leírás felett.

7 éjszaka elhelyezés 2 ágyas szobákban.

Ellátás

A hotel 2 étterme svédasztalos fogásokat kínál.

Az árban benne foglaltatik a félpanziós ellátás, tehát a reggeli és a vacsora is.

Időpontok

  2022. május 17. - től

Részvételi díj tartalmazza:
    - Utazás repülőgéppel, és
       modern buszokkal
    - félpanzióval
    - 7 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
       szobákban
    - 20 kg -os feladható poggyász

Kötelezően fizetendő:
    - Baleset-, betegség- és
       poggyászbiztosítás

       hozzájárulás: 460 ft / fő / nap
    - Nemzetközi reptéri illeték:
       39.800 Ft/fő

Extra felárak:
    - Egyágyas felár: 7,400 Ft/éj
       (vagy társítás)
  
  - Stornóbiztosítás (3,5 %)
    - Fakultatív programok

Egyéb

A Fakultatív program árak:

  2. nap: 70 EUR
  3. nap: 70 EUR
  4. nap: 70 EUR
  5. nap: 70 EUR
  6. nap: 30 EUR

Kedvezményes Csomagár:
240 EUR

A 200 km hosszú partszakasz egy igazi turistaparadicsom: szép, változatos partok, gyönyörű városok, csodás természet, izgalmas kirándulási célpontok jellemzik. Európában egyedülálló számú, őshonos pálmafák, déli gyümölcsök, egzotikus növények, csodaszép virágok, és a WHO szerint a világ legtisztább levegője járul hozzá a csodálatos kikapcsolódáshoz.

Gran Hotel Bali ****                                                                                            1. nap: Érkezés a Costa Blanca-ra
Indulás Budapestről Alicanteba repülőgéppel a menetrend függvényében. Szállásunk az elkövetkező 7 éjszakában a Costa Blanca tengerpartján lesz, aminek partszakasza kifogástalanul tiszta, és maximálisan jól felszerelt. Transzfer a szállodába, majd megismerhetik a kirándulási lehetőségeket.

2. nap: Altea-Guadalest-Fonts d’ Algar vízesés (fakultatív)
Ezen a csodás napon, megannyi látnivaló várja a csoportot! Altea csodaszép városa modern kikötője ellenére, megtartotta régi atmoszféráját. Gyönyörű, fehér óvárosa, fantasztikus temploma, labirintusszerű utcái, és fehér házai hamisíthatatlan hangulatot adnak Alteának. Fő nevezetessége a La Mare de Déu del Consol templom, ami gyönyörű kék kupolájáról már messziről felismerhető. Majd Guadalest-be utazunk, mely évente 2 millió látogatót vonz. Ez Spanyolország egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. A falunak szinte több látnivalója, mint lakosa van. A 11. századi muszlim vár, a börtön, az Alcalá sziklatorony stb. Ezután ellátogatunk az Algar vízeséshez, ami nem is egy, hanem több sziklákról lezúduló vízesés. Csodás látvány, gyönyörű természeti környezetben.

 3. nap: Alicante-Elche (fakultatív)
Alicante tele van kultúrával, és történelemmel. Leghíresebb nevezetessége a 166 méter magas sziklán található Castillo de Santa Barbara, Spanyolország egyik legnagyobb középkori vára. Innen gyönyörű a kilátás a városra és a kikötőre. Délután Elche-be utazunk, ami a régió harmadik legnagyobb, és egyik leglátogatottabb városa. A mórok által alapított városban, és környékén több mint 200 ezer pálmafa található, amelyek nagyon egzotikus légkört kölcsönöznek Elchének. Ez Európa legnagyobb, és a világ egyik legnagyobb pálmafa ligete. Elképesztő élmény ennyi pálmafa közt sétálni a városban.

4. nap: Valencia-Calpe (fakultatív)
Valencia történelme már a Krisztus születése előtti időkre visszanyúlik, római kolónia létesült itt, később pedig a mórokhoz is tartozott a város. A város legismertebb látványossága a Selyembörze, ami Európa egyik legszebb és legépebben megmaradt gótikus épületeként az UNESCO Világörökség része. A tudomány és művészetek városában a múlt mellett a jövőbe is tehetünk látogatást. A hatalmas, csodálatos, futurisztikus épületekből álló komplexum érdekes látványt nyújt a régi épületek mellett. Késő délután utazunk vissza a szállodába, útközben fotószünet Calpe városában, ami a A Penyal d’Ifac természeti park sziklájának lábánál fekszik.

5. nap: Murcia-La Manga (fakultatív)
A reggeli után délre indulunk el, Murcia-ba. A várost 831-ben a Segura folyó völgyében mórok alapították, majd egy 95 tornyos fallalvették körül, amelynek a maradványai ma is láthatók. Mór főváros volt, majd 1266-ban X. Alfonz hódította el a móroktól. A város legnagyobb mértékű fejlődése a 16. – 18. század között következett be. Ennek a korszaknak az emléke a barokk stílusban épült számos templom. Délután La Manga-ra tartunk. Ez egy nagyon különleges hely egész Európában. Egy földnyelv, mely egy kis belső tengert leválaszt a Földközi-tengerből. 22 km hosszú, és a legszélesebb pontján is csak 500 méter széles.

6. nap: Borkóstoló és tipikus spanyol falvak
               (fakulta
tív)
Félnapos élménytúra a hegyekbe. A reggeli után a Sierra Bernia kis falvai között jutunk el a hangulatos Maserof Borpincészetbe. Múzeum és pincészet egyben, ahol bepillantást szerezhetünk a tradicionális borkészítésbe. Majd megkóstoljuk a Costa Blanca-ra jellemző tipikus borokat.


7. nap: Szabadnap (pihenés)
Délelőtt ismerkedés szállásadónk városával, Benidormmal. A városnak nagyon hangulatos, és szép óvárosa is van, szűk, macskaköves utcákkal. Délután pihenésről szó, lehetőség van még az elmaradt ajándéktárgyak megvásárlására.


8. nap: Hazautazás


 

 
 


Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló