Japán & Dél Korea

1 390 000 Ft -tól
Fedezzük fel együtt Ázsia két, talán legizgalmasabb országát: Japánt és Dél Koreát! Japán a világ egyik legkülönlegesebb országa. Több évszázados elszigeteltsége a külvilágtól egy sajátos kultúrát hozott létre. Majd felépítették a világ egyik leggazdagabb országát.

Utazás

Utazás Tokyo-ba repülőgéppel Budapestről, dubai átszállással
az Emirates Légitársasággal.

A repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.
Japán - Dél Korea repülőjárat a 8. napon

Hazautazás Budapestre Szöulból, dubai átszállással
az Emirates Légitársasággal.

06. oct  Budapest - Dubai /16.00 - 23.20/ 
07. oct  Dubai - Tokyo /02.40 - 17.35/  

17. oct  Seoul - Dubai /23.55 - 04.25/
18. oct  Dubai - Budapest /10.30 - 14.25/

Szállás

Középkategóriájú szállások 

10 éjszaka elhelyezés 2 illetve, 3 ágyas szobákban

Tokyo: 1. - 3. éjszaka
Hakone: 4.  éjszaka

Kyoto:  5. és 6. éjszaka
Osaka: 7.  éjszaka
Busan
: 8. éjszaka

Szöul: 9. és 10.  éjszaka

Ellátás

Félpanzió (reggeli és vacsora)

Időpontok

2023. október 6.- 18. / 4 hely

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    félpanzióval
    10 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
    szobákban

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-és betegség biztosítás
    hozzájárulás: 860 Ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    165.000 Ft/fő


Helyszínen fizetendő kirándulás csomag: 600 EUR/fő

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár:  27.000 Ft/fő/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás (3,5 %)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
kirándulás csomag: 600 EUR/fő

0. nap: Indulás Budapestről
Délután elutazás Budapestről egyszeri átszállással Tokióba.

1. nap: Érkezés Tokyo-ba
Megérkezés Tokió nemzetközi repülőterére a délutáni órákban. Vacsora egy helyi étteremben, majd transzfer a szállodába (3 éj).

2. nap: Tokyo
Egész napos városnézés a Japán fővárosban, a világ egyik legnagyobb metropoliszában. Először látogatás a Meiji - szentélyben, majd séta a Császári Palota előtti téren. Kora délután sétahajózás a Sumida folyón, majd Tokió legrégibb és legnépszerűbb buddhista templomával, az Asakusa - templommal ismerkedünk. Látogatás a párizsi Eiffel - torony mintájára épített, 150 méter magas Tokió-toronyba.

3. nap: Tokyo - Nikko - Tokyo
Egész napos kirándulás a hatalmas hegyek között fekvő kisvárosba, Nikkóba, és a körülötte fekvő nemzeti parkba. Látogatás a gyönyörű Toshogu - szentélyben. Ez az épületegyüttes a XVII. századi japán művészet egyik legpompásabb alkotása. Nikko felett, közel 1300 méter magasan található egy vadregényes hegyi tó, ahová egy panorámaút vezet fel. Séta a tóparton, majd a 100 méter magasból lezúduló Kegon - vízesés megtekintése.

4. nap: Tokyo - Hakone
Reggelit követően búcsút veszünk Tokyo-tól, és az ország legmagasabb hegycsúcsához, a japánok szent hegyéhez, a Fujiyama-hoz buszozunk. Érkezést követően a Fuji Információs Központban berendezett kis múzeumot tekintjük meg, majd buszunk kb. 2000 méter magasságba visz fel bennünket. Délután a Fuji közelében lévő Hakone Nemzeti Parkot látogatjuk meg, mely természeti szépségei és gyógyforrásai miatt az ország egyik kedvelt üdülőhelye. Hajózás az Ashi - tavon, végül pihenő az Owakudani - völgy forrásainál. Szállás Hakone-ban (1 éj)

5. nap: Hakone - Kyoto
Reggeli után továbbutazás vonattal Kyotóba. A körutazás egyik nagy élménye ez az utazás az egyes szakaszokon közel 300 km/óra sebességgel száguldó expresszvonattal. Érkezést követően városnézés Kyoto-ban. A régi császári főváros, a másfél milliós Kyoto Japán műemlékekben egyik leggazdagabb városa. Ellátogatunk a Nijo várkastélyba, a Kinkaku-ji Templomba és a Kyoto Imperial Palotába is. Szállás Kyoto-ban (2 éj)

6. nap: Kyoto - Nara - Kyoto
Ezen a napon a közeli Nara-ba utazunk, mely az első egységes japán állam központja volt több mint 1000 évvel ezelőtt. Séta Nara híres parkjában, majd Japán egyik legjelentősebb műemlékét nézzük meg, a Todaiji - templomot. A hatalmas, fából készült főépületben található az ország legnagyobb bronzból készült Buddha-szobra. Ezután ismerkedés a Kasuga - szentéllyel, majd vissza Kyoto-ba.

7. nap: Kyoto - Osaka
Reggelit követően utazás az ország 2. legfontosabb gazdasági központjába, Osaka-ba. Városnézés során ellátogatunk többek között a harmadik évezredet idéző kilátóba, amely két egymás melletti felhőkarcoló tetejét összekötő teraszon található. Sétálunk a belvárosi Umeda negyedben, mely bővelkedik üzletekben, felhőkarcolókban és felkeressük a Kuromon és a Shinsaibashi piacot is. Szállás Osaka-ban (1 éj)

8. nap: Osaka - Busan (Puszan)
Ma búcsút veszünk Japántól, és Osakából, Dél-Koreába, Busanba, az ország második legnagyobb városába repülünk, mely egyben a legjelentősebb kikötője is. Vonzerejét természeti adottságainak, hosszan elnyúló tengerpartjának, s a környékbeli magas hegyeknek köszönheti. Érkezést követően felkeressük a Tower kilátót, a Jagalchi halpiacot, sétálunk a busani Skywalkon stb. Szállás Busan-ban (1 éj)

9. nap: Busan - Szöul
Reggel tovább folytatjuk városnézésünket. Délután utazás a koreai gyorsvasúttal (KTX), mellyel kb. két óra alatt érünk a fővárosba, Szöulba. Szállás Szöulban (2 éj)

10. nap: Szöul
Egész napos buszos, gyalogos városnézés Szöulban. Megtekintjük az őrségváltást a királyi palotánál, majd ellátogatunk az eredetileg 1395-ben épült Gyeongbok kastélyhoz és a Nemzeti Népművészeti Múzeumba. Délután végigsétálunk a város leghíresebb régiségpiacán, az Insadong kerületben. A nap további részében a vásárlási lehetőségé a főszerep, hisz a Namdaemun piacra látogatunk, ahol a helyiek 1414 óta kereskednek a különböző portékákkal.

11. nap Szöul - hazautazás
Délelőtt szabadidő Szöul-ban, majd a kora délutáni órákban transzfer a szöuli reptérre, és Dubai-i átszállással hazutazunk Budapestre.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
EUB - kössön biztosítást