Nagy Görög Körút 8 napban

Vendégségben Zeusznál

112 000 Ft -tól

Görögország istenáldotta föld. Olyan föld, melynek természeti szépségei állandóan élvezik az enyhe időjárás előnyeit, ahol a kultúra és hagyomány a legszínvonalasabb és legváltozatosabb programokat kínálja.

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

Középkategóriájú szállások.
1 éjszaka Paraliai tengerparton
2 éjszaka Athénban
2 éjszaka Tolo - ban
2 éjszaka Paraliaban

Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Ellátás

Félpanzió.

Időpontok

   2021. május 6. - tól


Részvételi díj tartalmazza:

    Utazás modern autóbuszokkal
    Középkategóriájú szállások
    félpanzióval
    Elhelyezés 2 ágyas szobákban
     magyar nyelvű asszisztencia
    üdülőhelyi díj

 

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás 450 Ft/fő/nap
    Helyszínen fizetendő kirándulás csomag
    Idegenforgalmi adó: 2 EUR/ fő / nap

 

Extra fizethető díjak:
    Egyágyas felár: 6.400 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornó-biztosítás (2,5 %)

Egyéb

Helyben fizetendő kedvezményes
kirándulás csomagár belépőkkel

az ára: 200 EUR / fő

Programunkon megelevenednek a történelemkönyv sorai, képei: az Akropoliszon, Delphoiben, a természet csodája a Meteorán, de a színjátszás is megérint bennünket, az Epidauroszban az ókori színházban. Programunk végén mindenki megérdemel egy kis pihenést a görög istenek szomszédságában az Olimposzi Riviérán.

ATHÉN - DELPHOI - NAFPLION


1. nap:
Indulás az előző nap éjszaka, felszállási helytől függően, hogy minél előbb élvezhessük Görögország vendégszeretetét. Érkezés a délutáni órákban az Olymposzi Riviérára, ahol helyi képviselőnk fogadja a csoportot.(Paralia, 1 éjszaka)


2. nap:
Indulás a reggeli után az ország fővárosa, Athén felé. Útközben megcsodáljuk a Meteorát, az „ ég és föld között lebegő” kolostorokat. A kolostorok közül egyet belülről is megtekintünk, majd látogatást teszünk egy ikonkészítő műhelyben. Csodálatos élményekkel gazdagodva továbbutazunk Athénba. Érkezés az esti órákban. (Athen, 2 éjszaka)

3. nap:
Egész napos kirándulás Athénban. Városnézés a történelmi városközpontban, séta és vezetett idegenvezetés az Akropoliszon. Délben az őrségváltás megtekintése a Parlament épülete előtt. Ezután séta a Stadionhoz, ahol az újkor első olimpiai játékait rendezték. Délután utazás Kap Sounion dombra ahol megnézzük a Poseidon templomot. A templomot Kr. e 449-ben építették, a perzsák szétrombolták, de később újjáépítették és ebben a formájában tekinthető meg a műemlék.

4. nap:
Reggeli után utazás a Peloponnészoszi-félszigetre, mely Görögország műemlékekben egyik leggazdagabb területe. Legelőször megcsodálhatjuk a Korinthoszicsatornát. Következő állomásunk Nafplion. A görög szárazföld legelegánsabb városaként számon tartott Nafplion a modern Görögország első fővárosa volt. Kora délután érkezés Toloba. Az Égei-tengeri település a félszigeten, az Argolikosz öböl keleti partján található. Tolo egy igazi gyöngyszem. Kékség, sok közeli kis sziget, távolban hegyek, csodálatos, meseszép tengerpart és rengeteg hangulatos taverna jellemzi. A szállás elfoglalását követően a szabadidőben Ön is lubickoljon a fent leírt szépségekben! (Tolo, 2 éjszaka)

5. nap:
Szabadnap, pihenés Toloban. Az egykori halászfalu a Peloponnészoszi-félszigeten, hegyek által körülvett, festői szépségű partszakaszon található. Hangulatos óváros, szűk macskaköves utcák, finom homokos tengerpart, napfény, tavernák, kávézók és bárok sokasága várja az idelátogató vendégeket.

6. nap:
Reggeli után visszaindulunk az olymposzi Riviérára. Útközben a Parnasszosz hegy lábánál épült Delphoiban állunk meg, mely Görögország legfőbb szentélyegyüttese. Az ókorban a világ közepének, tekintett Apollon–szentélytől fenséges kilátás nyílik a tengerre, és a hegyek közt járó felhők gyakran ködbe burkolják ezt a titokzatos helyet. (Paralia, 2 éjszaka)

7. nap:
Délelőtt egy aktív, félnapos kirándulási lehetőség a 2911 méter magas Olymposz hegyhez, a görög mitológiából ismert istenek lakhelyéhez, melyet mindig felhő borít. Enipeas-kanyont a festői Litochoro falun érjük el, ahonnan rövid séta keretében gyönyörködhetünk a hegyben és meglátogatjuk Zeusz kádját, és Szent Panteleimonas hagyományőrző skanzen faluját. Délután pihenés a hosszú, homokos tengerparton.

8. nap:
A reggeli után elindulunk hazafelé.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló