Napfényes Karintia

Hochosterwitzi Várkastéy - Wörthersee - Villach

49 900 Ft -tól
Ausztria legnagyobb tava a Wörthi tó is itt található. Karintia hegyvidékén számos völgy, nemzeti park és természetvédelmi terület is található, ahol minden egyes kis területnek meg van a maga története és büszkesége. Jöjjön velünk és élje át Ön is ezt a csodálatos élményt!

Utazás

Utazás modern autóbuszokkal.

Szállás

Középkategóriájú szállások.
3 éjszaka szállás az Ossiachi tó közelében
Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2019. szeptember  1-4.


Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás modern autóbuszokkal
    Középkategóriájú szállások
    félpanzióval
    Elhelyezés 2 ágyas szobákban
    magyar nyelvű asszisztencia
    üdülőhelyi díj

 

Kötelezően fizetendő:
    betegség- baleset és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás 400 Ft/fő/nap
    helyben fizetendő
    részvételi díj: 120 EUR

 

Extra fizethető díjak:
    Egyágyas felár: 6.900 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornó-biztosítás (4 %)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
kirándulás csomag: 120 EUR1. nap:
Indulás a hajnali órákban Karintia tartományi szálláshelyünkre, ahol idegenvezetőnk várja Önöket, hogy ismertesse a következő napi programlehetőségeket. Délután már rögtön egy fakultatív programlehetőséget kínálunk a látványos, a völgyből 150 méterre kimagasodó Hochosterwitzi várkastélyhoz. Az erődítmény csigaformán csavarodik fel a sziklára, mely olyan jellegzetes pontja Karintiának, hogy szinte uralkodik a tájon. A vár egyik érdekessége a 14 kapu, melyet útelzáróként használtak és ezáltal bevehetetlenné tették a várat.

2. nap:
Fakultatív kirándulásunk a tartomány fővárosába, a Glan folyó teknőjében fekvő Klagenfurtba vezet, melyet a virágok városának is hívnak. Városnéző séta keretén belül olyan nevezetességeket látogatunk meg, mint: Lindwurm-kút, Szent Egyed plébániatemplom, Neuer- és Alter Platz, Városháza, tartományi székház. Tovább utazva jutunk a legnépszerűbb alpesi tóhoz, a Wörthi-tó partjára, mely a hírességek találkozóhelye is egyben. Először a tó névadó kisvárosába, Maria Wörthbe tartunk, mely leginkább a félszigeten kimagasló zarándoktemplomáról híres. A napot a Pyramidenkogel lenyűgöző kilátójában zárjuk, majd a tó legelegánsabb, legismertebb luxusüdülőhelyén Veldenben veszünk búcsút a vidéktől, amelyet a sikeres TV-fi lmsorozat a „Kastély a Wörthi-tó partján” illetve Casinoja tett népszerűvé.

3. nap:
Ez a természeti csodákban lesz gazdag. Egésznapos fakultatív programunk első állomása a Nockbergi Nemzeti Park, melyhez Ausztria egyik legismertebb hegyvidéki útján, 52 hajtűkanyar érintésével 2042 m magasságig jutunk fel; sőt az Alpok egyedülálló kerek formájú „Nock” kúpjait is megismerhetjük. Majd ellátogatunk Karintia legszebb völgyébe, ahol szinte minden útszakasz mentén vízeséseket fényképezhetünk. A visszaúton a tartomány ékszerdobozának is nevezett a Millstättersee-t vesszük célba, melyet kristálytiszta ivóvize, színeinek játéka és magas ásványanyag-tartalma teszi még híresebbé. Meglátogatjuk az 1070-ben alapított kis apátságot. Délután még az Alpok-Adria vidék kapujának tartott romantikus városba, Villachba is betérünk, hogy óvárosát és templomait bejárhassuk.

4. nap:
Reggeli után hazaindulás. Útközben megállunk Graz-ban egy rövid városnézésre.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló