PÓTSZILVESZTER TAPOLCÁN

Hunguest Hotel Pelion

42 900 Ft -tól
Pótszilveszter, már 11. alkalommal! Búcsúztassuk együtt el a 2018-as évet, valamint kezdjük közösen a 2019-et!

Utazás

Érkezés a szállodába egyénileg vagy a TAPOLCAI vasútállomásról transzferbuszaink egyikével.

Szállás

Három éjszaka szállás a Hunguest Hotel Pelion-ban.

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

A reggeli és a vacsora svédasztalos rendszerben kerül felszolgálásra.

Időpontok

2019 január 3.

Részvételi díj tartalmazza:

    3 éjszaka szállás
    félpanzió   
    Pótszilveszteri bál
    wellness használata
    esténként élőzene
    transzfer lehetőség

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 5,300 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Fakultatív programok

    Stornó biztosítás (4 %)

Egyéb

A Fakultatív program árak:

  • Ruszt & Sopron: 45 EUR
  • Borkóstoló: 3.900,- ft

Pihenés, szórakozás, jó hangulat,  ez a pótszilveszter a City Holiday-el. Ünnepeljünk együtt a 4 csillagos HUNGUEST HOTEL PELION-ban! A szálloda a jó szórakozás mellett wellness részlegével biztosítja a teljes kikapcsolódást.


1 nap: Érkezés a Hotel Pelionba

Érkezés a szállodába egyénileg vagy a tapolcai vasútállomásról transzferbuszaink egyikével. Fürdési lehetőség a szálloda wellness- , thermál-, és élményfürdőjében, majd a vacsora után élőzene mellett élvezhetik a megérdemelt pihenésük első napját. A szálloda város központjában, egy négyhektáros parkban található, közvetlen a gyógybarlang felett. A szálloda medencéinek vizét saját termálkút adja. A szállodát, Európában egyedülálló módon közvetlen folyosó köti össze a barlanggal. Az 1902-ben felfedezett barlang egy részét csónakkal is járható víz borítja. Levegője kitűnő hatással van légzőszervekre. Mind a 228 szobája televízióval, telefonnal, wifi s internet csatlakoztatási lehetőséggel, mini-bárral rendelkezik. A fürdőszobákban fürdőkád/zuhanyzó, hajszárító, fürdőköpeny és WC található.

 

2 nap: Fakultatív kirándulási lehetőség Graz-ba

Graz az Alpok keleti lábánál fekszik. 2003-ban egyedül Graz kapta meg az „Európa kulturális fõvárosa” címet. Az Óvárosban sétálgatva román stílusú, gótikus, reneszánsz, barokk és szecessziós épületekben gyönyörködhetünk. A Schlossbergrõl lenézve a város háztetõinek, romantikus utcáinak, a csodálatos olasz palotáinak, a város házainak és azok gyönyörű belsõ udvarainak látványa tárul elénk. Graz Óvárosát Világörökségként ismerték el. A 474 m magas, kicsi, zöld hegy, a Schlossberg az óratoronnyal Graz egyik jellegzetes ismertetõjele. Ha Grazban jár, mindenképpen látogassa meg! A Schlossbergrõl nyílik a legjobb kilátás a város piros téglatetõire. Az óratorony hatalmas számjegyei és felcserélt óramutatói hasonló benyomást keltenek. A Schlossbergre feljuthatunk a 260 fokból álló Schlossberg lépcsõn is miközben a kilátásban gyönyörködhetünk. Majd vissza Tapolcára, ahol este a vacsora után egy újabb zenés, táncos est következik.

 

3 nap: Borkóstoló a Szigligeten - Szilveszteri est

A reggeli után rövid bemutató jövő évi programjainkból, majd szabad program. Élvezhetjük a gyógyvíz jótékony hatását és a wellness részleg számos szolgáltatását, vagy egy jó hangulatú borkóstolón vehet részt Szigligeten. A szigligeti várhegy lábainál fekvő, a Badacsony hegyre és a Balatonra néző felejthetetlen panorámát nyújtó „Eszterházy pince” bejáratához érkeznek vendégeinek. A festői környezetben történő fogadtatás hangulatát tovább fokozza a tréfás borkóstoló az 1760-as években épült öreg pincében, ahol háromfajta bort kóstoltatunk. A borkóstoló után vendégeink helyet foglalnak a pince másik részén lévő étteremben. Itt igazi zsíroskenyér és zene biztosítja a jó hangulatot. A hotelbe érve vacsoráig még lehetőség nyílik a szálloda wellness szolgáltatásainak igénybe vételére, hogy felkészülhessünk az esti mulatságra, illetve lábaink megtáncoltatására.

 

4. nap: Reggeli után hazautazás, igény szerint transzfert biztosítunk a buszpályaudvarra vagy a vasútállomásra

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló