SZINGAPUR MALAJZIA

359 900 Ft -tól
Egy utazás, ami Ázsia két csodaszép országát, Malajziát és Szingapúrt mutatja be. A körutazás egyik nagy élménye a különböző népek, kultúrák, vallások megismerése jelenti. Szingapúr a világ egyik legfejlettebb országa, a városállam pazar építészetével a világon csak nagyon kevés ország versenyezhet.

Utazás

EK 112  15FEB  BUDAPEST DUBAI: 1440 2305   
EK 354  16FEB  DUBAI SINGAPORE: 0315 1440   

 
EK 343  23FEB  KUALA L. - DUBAI: 0110 0430  
EK 111  23FEB  DUBAI - BUDAPEST: 0825 1140

Szállás

4*, Középkategóriás szállások

Ellátás

Félpanziós

Időpontok

2019 február 15. - től

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    félpanzióval
    6 éjszaka elhelyezés 2 ágyas
    szobákban

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    98.000 Ft/fő
    Baksis: 50 Eur / fő

    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag:  380 USD / fő

 

Extra fizetendő:
    Egyágyas felár: 10.400 Ft/éj
    (vagy társítás)
  
  Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

0. nap: Indulás Budapestről

1. nap:
A szállás elfoglalása és a vacsora után esti programra indulunk. A városállam egyik legújabb attrakciójának, a Gardens by the Bay nevű parknak a megtekintésével indítunk. A parkban található, 18-50 m magas mesterséges óriásfák este színesen világítanak, lombkoronájukat égi sétaút köti össze. Kivilágított város fényei lenyűgözőek.

2. nap:
Városnézés a szuperlatívuszok városában. A nap során egyik ámulatból a másikba esünk. Buszos és gyalogos látogatásunkból egy kis ízelítő: a városközpont csúcsmodern épületei, panoráma a Marina Bay Sands Hotel tetejéről, a Singapore folyó menti gyönyörű házsorok, a történelmi épületek a brit gyarmatosítás időszakából, a gyönyörűen felújított kínai negyed, a szintén szép indiai és maláj negyed, az Orchard Road ahol több mint 20 hatalmas bevásárlóközpont van egymás mellett, a botanikus kert felejthetetlen egzotikus vegetációja. Vacsora egy helyi étteremben, majd a Marina Bay Sands Hotel látványos, zenés-lézeres fényshow-jának megtekintése következik. A nap zárásaként 20-25 perces hajózás a Singapore folyón.

3. nap:
A délelőtt nagy részét Sentosa szigetén töltjük. Ez a kisebb sziget Közvetlenül a fősziget mellett található, ahova kabinos drótkötélpályán jutunk át. Sentosán tucatnyi, a turistákattömegesen vonzó attrakció épült. A drótkötélpálya kabinjaiból megcsodáljuk a környék pazar panorámáját, majd közösen megnézzük a „SEA Aquarium” nevű óceanáriumot. Lehetőség további nevezetességek megtekintésére, a programok kiválasztásában segítséget nyújtunk (pl. Madame Tussauds panoptikum, „Images of Singapore” múzeum...) Ez utóbbi látványos formában meséli el Szingapúr történelmét. Sentosa szigete után elhagyjuk Szingapurt és elindulunk Kuala Lumpur irányába. A határátlépést követően Melaka városában töltünk 1 éjszakát.

4. nap:
Melaka Malajzia legrégibb városa, fekvésének köszönhetően a középkor óta Délkelet-Ázsia egyik legfontosabb kereskedelmi központja. Már az európaiak megjelenése előtt a kínaiak, majd az arabok gyarmatosították és végül az angol gyarmatbirodalom fontos városa lett. Minden gyarmatosító rajta hagyta a nyomát a településen, ezért számtalan szép épülettel, történelmi emlékkel rendelkező város az UNESCO világörökség részét képezi. Putrajaya-ban épült fel az utóbbi két évtizedben Malajzia új kormányzati központja. Putrajaya még a sokat látott nagy utazókat is lenyűgözi modern palotáival, parkjaival, tavaival. A rózsaszín márványból épült Putra-mecset talán a leglátványosabbnak számít Délkelet-Ázsiában. Városnézés, majd továbbutazás a melakai szállodába (3 éj)

5. nap:
Reggeli után az egész napot Kuala Lumpurban töltjük. Az buszos városnézés során fotószünetet tartunk: a Petronas tornyoknál, ami a világ legmagasabb ikertornya, a Nemzeti Emlékműnél, a Függetlenség terén, a szépen felújított Jamek mecsetnél és a Királyi Palotánál. A nap folyamán látogatást teszünk a híres Madárparkban, valamint a Nemzeti Múzeumban, amely kiválóan bemutatja Malajzia történelmét és népeinek kultúráját. A kínai negyedben tett séta közben látjuk majd a színpompás hindu Sri Mariamman-templomot. A nap egyik csúcspontját jelenti a vacsora helyszíne: a forgó étterem a Kuala Lumpur toronyban, mely a világ egyik legmagasabb tévétornya (421 méter magas).

6. nap:
A Kuala Gandah Elephant Sanctuary-t, a Krau Vadasparkon belül található, kb. két órás autóútra Kuala Lumpurtól. A rezervátum 1989-ban alakult és azóta eltelt években 500 elefántot telepítettek ide. Egy napos kirándulást szervezünk a Pahang Kuala Gandah elefánt szentélyében, ahol megfi gyelhetjük az ázsiai elefántokat. Videó bemutató megtekintése után bébi elefántokat etethetünk mogyoróval. Majd felsorakoznak a felnőtt elefántok is , akik bemutatkoznak a látogatok előtt. Papaya-val és banánnal etethetjük az elefántokat, majd részt vehetünk a fürdetésüknél. Kuala Lumpur-ba való visszaérkezésünket követően a vacsora után esti városnázésre indulunk, hogy az éjszakai fényekben úszó fővárost is megtekinthessük.

7. nap:
A mai napot a Kuala Lumpurtól 13 kilométerre taláható Batu Caves barlanggal indítjuk. A hatalmas mészkőbarlangban egy hindu szentély van, a tövében pedig egy monumentális, közel 43 méter magas hindu istenség szobor. Ez az aranyszobor 2006-ban készült el, s ma a világon a második legnagyobbja. A koradélután felkeressük a Royal Selangor Tin Factory-t, ahol ónedények gyártásával ismerkedünk. A nap végén szabadidő a város piacán, vacsora egy jellegzetes helyi étteremben. Késő este búcsút veszünk Kuala Lumputól és elindulunk a repülőtérre és Magyarország felé vesszük az irányt.Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló