Varázslatos Vadnyugat - USA Nyugati partja

640 000 Ft -tól
Az USA nyugati partjának szépségeit bemutató körutazásunk során a csillogó nagyvárosok – Los Angeles, Las Vegas, San Francisco – mellett olyan lenyűgöző, természeti csodában is részünk lesz, mint a Yosemite, a Zion, a Bryce Canyon és a Grand Canyon nemzeti park.

Utazás

Utazás repülőgéppel átszállással Los Angeles - be

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre.

Hazautazás Los Angeles-ből és San Diego-ból
szintén átszállással Budapestre.

Szállás

- Kettő éjszaka szállás Los Angeles -ben

- Egy éjszaka szállás San Luis Obispo
   környékén


- Kettő éjszaka szállás
    San Francisco -ban


- Egy éjszaka szállás Fresno környékén

- Három éjszaka Las Vegas környékén

- Egy éjszaka San Diego környékén

Ellátás

Félpanziós
(reggeli+vacsora)

Időpontok

2019 október 04 - 15. / 2 hely

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    10 éjszaka szállást reggelivel
    és vacsorával

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás
    hozzájárulás: 400 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    98.000 Ft/fő
    Elektronikus Beutazási Engedély
    ESTA: 7.800 Ft / fő
    Helyszínen fizetendő
    kirándulás csomag:  500 USD / fő

Extra fizetendő:
  
  Egyágyas felár: 12,300 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

Helyszínen fizetendő
kirándulás csomag:  500 USD / fő


Az ár a következő belépőket tartalmazza:
-
-
-
-
-
-
-

Ingyen látogatható nevezetességek:
-
-

1. nap: Elutazás Budapestről egy nyugat-európai átszállással Los Angelesbe.
Érkezés a világ egyik legnagyobb repülőterére a délutáni órákban (helyi idő szerint), transzfer a Los Angeles-i szállodába (2 éj).


2. nap: Los Angeles egész nap Városnézés a Nyugati-Part legnagyobb metropoliszában:
Beverly Hills, Rodeo Drive, Walk of Fame, Chinese Theater. Séta a Walk of Fame-en. Majd szabadidő és ebédelési lehetőség az Olvera Street környékén. A délutánt részben a Santa Monica-i tengerparton, Venice Beachen töltjük. A Griffith Observatory közelében megvárjuk a naplementét, ahonnan megcsodáljuk az esti fényekben úszó várost.


3. nap: Los Angeles - Santa Barbara - San Luis Obispo
Reggeli után indulás Hollywoodba. Ismerkedés filmvilág titkaival, látogatás a Universal Studiosban, ahol életre kelnek a filmtörténelem leghíresebb alkotásai. Indulás Santa Barbara felé a tengerparti úton. Ez Kalifornia egyik legszebb autóútja, a Csendes-óceán partján vezet. Fotószünet Malibunál, majd ismerkedés a mediterrán hangulatú Santa Barbarával, melynek belvárosában nagyszerűen felújították a spanyol gyarmati korszak épületeit. Szállás és vacsora San Luis Obispo környékén.


4. nap: Óceánpart - Monterey - San Francisco (Golden Gate)
Délelőtt ismerkedés az óceánparti Monterey városával, Kalifornia egykori fővárosával, amikor az még Mexikóhoz tartozott. Erre az időre számos történelmi épület emlékeztet. Ezt követi egy látványos panorámaút, a híres „17-Mile Drive”. A Golden Gate Hídon érkezünk meg San Franciscoba. Fotószünet a hídnál. Szállás és vacsora San Francisco-ban.


5. nap: San Francisco (hajózással, villamosozással)
Városnézés Amerika sokak szerint legszebb nagyvárosában: Transamerica Piramis, Union Square, városháza, Golden Gate park, Golden Gate híd, a híres kábelvasút, a halászkikötő helyén kialakított szórakoztató központ stb. Délután sétahajózás a San Francisco-öbölben.


6. nap: Yosemite Nemzeti Park Utazás a Sierra Nevada hegységbe.
A Sierra Nevada legnagyobb attrakciója a Yosemite Nemzeti Park, ami Amerika egyik leglátogatottabb nemzeti parkja. A völgy fölé közel 1000 méter magas sziklaalakzatok emelkednek, több helyen gyönyörű vízesések zúdulnak le a mélybe. A látogatói központban érdekes múzeum és a helyi indiánok életét bemutató kiállítás is látható. Szállás és vacsora Fresno környékén.


7. nap: Death Valley - Las Vegas
Reggel utazás a Death Valley Nemzeti Parkba. Érkezést követően különleges, holdbéli táj várja a turistát. Itt található Észak-Amerika legmélyebb pontja, de van a közelben 3000 métert meghaladó hegycsúcs is. Szállás és vacsora Las Vegasban, a világ kaszinó-fővárosában (3 éj).


8. nap: Grand Canyon Kirándulás a Grand Canyonhoz autóbusszal.
A Grand Canyon az Egyesült Államok Arizona államában található. A sokszínű és meredek völgyszurdok alján, melyet a Colorado folyó vájt ki, rengeteg apró kanyon, völgy, kis folyó, vízesések és erdők bújnak meg. A Grand Canyon (Nagy Szurdok) 17 millió év alatt jött létre. Hosszúsága 446 km, szélessége 6,4 km-től 29 km-ig terjed. Legmélyebb pontja 1829 méter.9. nap: Bryce Canyon - Zion Nemzeti Park
Korai reggeli, majd utazás a gyönyörű fennsíkon keresztül a Bryce Canyonhoz, Utah állam egyik legelbűvölőbb természeti parkjába. A helyet a mormonok fedezték fel a XIX. században. Az emlékezetes rózsaszín sziklák köveinek káprázatos alakzatai, színei és árnyékai állandóan változnak hajnaltól egészen szürkületig. Ezt követően átutazunk Utah állam legrégebbi parkjába, a Zion Canyonba, a katedrális formájú kövekhez, melyek 3000 lábnál is magasabbak. Gyönyörködhetünk a park egyedi földrajzából eredő növény- és állatvilág sokféleségében. Délután vissza Las Vegasba. Napközben ebédszünet.


10. nap: Calico - Mojave - San Diego
Reggeli, délelőtt indulás a sivatagon keresztül Calico Ghost városába, ahol egy száz évvel ezelőtti, vadnyugati ezüstbányász városka élete elevenedik meg. A város a nevét a környező hegyekről kapta, amelyek az ásványi anyagoktól különböző színekben pompáznak. Délután utazás a Mojave sivatagon keresztül San Diegoba. Szállás (1 éj)11. nap: San Diego (Hazautazás)
Városnézés Kalifornia legdélebbi városában, San Diegóban: felhőkarcolók, történelmi városrészek, Balboa park stb. Szabadidő a történelmi belvárosban, majd indulás a reptérre. Hazautazás a délutáni órákban


12. nap: HazaérkezésKapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló