Ádvent Madridban + 1 focimeccs

MADRID - TOLEDO - SEGOVIA

119 900 Ft -tól

Spanyolország, Madrid ahogy még nem láttuk.  Ellátogatunk a „királyi” székhelyre, Madridba. Majd Hispánia középpontjába, spanyol királyok ősi városába, Toledoba. Természetesen felkeresük Segovia lovakori városkáját is.

Utazás

Utazás Madridba repülőgéppel a Ryanair menetrendszerű közvetlen járatával.

Majd a repülőtérről autóbuszokkal folytatjuk utunkat a szálláshelyünkre

Hazautazás szintén Madridból- ból a Wizzair járatával.

Szállás

Négy éjszakát töltünk a Spanyol fővárosban. Belvárosi szállodánk fekvéséből és kényelmi szolgáltatásainak köszönhetően kellemes pihenést nyújt. Szálláshelyünk egy jól felszerelt, jó konyhával rendelkező három csillagos szálloda.

 

Ellátás

Az utazás teljes ideje alatt biztosítjuk a félpanziós ellátást.

A összes reggeli és vacsora svédasztalos.

Időpontok

2018 november  29.

Részvételi díj tartalmazza:
    Utazás repülőgéppel, és
    modern buszokkal
    4 éjszaka szállást reggelivel
    és vacsorával

    Nagyméretű kézipoggyász
 

Kötelezően fizetendő:
    Baleset-, betegség- és
    poggyászbiztosítás

    hozzájárulás: 350 ft / fő / nap
    Nemzetközi reptéri illeték:
    38.800 Ft/fő
    Helyszínen fizetendő kirándulás
    csomag: 165 EUR/fő

 

Extra fizetendő:
    Feladott poggyász ára   
     érdeklődjön kollégáinknál
    Egyágyas felár: 8.900 Ft/éj
    (vagy társítás)
    Stornóbiztosítás (4 %)

Egyéb

Kedvezményes Csomagár: 165 EUR
  • + belépő Real Madrid - Valencia
    meccsre a Bernabéu stadion
    ba


     

Ellátogatunk a „királyi” székhelyre, Madridba. Majd Hispánia középpontjába, spanyol királyok ősi városába, Toledoba. Természetesen felkeressük Segovia lovagkori városkáját is. Valamint ellátogatunk El Escorial-ba, ahol az egész város Betlehemi díszbe öltözik. Kultúra, karácsonyi hangulat, ezt kínálja a spanyol főváros télen.

 

1. nap Ékezés Madridba

Indulás repülőgéppel menetrend függvényében a „királyi városba”. Szállodánkban irodánk képviselője fogadja Önöket, és ismerteti programjainkat.  Négy éjszaka szállás és vacsora egy belvárosi hotelben.

 

2. nap: Madrid

Spanyolország fővárosa, Európa egyik legmagasabban fekvő városa az Ibériai-félsziget szívében helyezkedik el. A napot ebben a gyönyörű városban töltjük, ahol városnézésünk során megismerjük a nevezetességeket, mint: a Királyi Palota, az Almudena Katedrális, Plaza Mayor főtér, (itt olyan fontosabb események zajlottak, mint a koronázások, boszorkányégetések, bikaviadalok). Lefényképezhetjük a Santiago Bernabéu Stadiont, mely főként a Real Madridért szorítók szemében egy szent hely, de ne felejtsük el, hogy itt játszott Puskás Ferenc is. Délután megtekintjük a Királyi Palotát, a Palacio Realta királyi család rezidenciáját. Nap végén természetesen lehetőségünk van a karácsonyi fényekben úszó fővárosban sétát tenni és vásárolgatni a főtéri adventi vásárban. Szállás és vacsora a hotelben.

 

3. nap: Escorial - Segovia

Mai programunk az UNESCO Világörökség két spanyol gyöngyszeméhez vezet. Reggeli után a hatalmas mészkősziklára épült Segoviaba utazunk. Látványát növeli a várost körbeölelő 2 folyócska, az óváros ódon házai, a román kor építészeti csodái, a tágas San Martin tér, a Lozoya lakóház hatalmas bástyájával, illetve a középkori udvartartás kedvenc helye, az Alcazar. Következő állomásunk a világ nyolcadik csodájának tartott El Escorial, a Föld legnagyobb egységes stílusú és szerkezetű kolostorpalotája.II. Fülöp király által építtetett mű hírnevét Verdi Don Carlosának is köszönheti. Főhajója alatt a panteonban 26 spanyol király és királyné nyugszik. Továbbá az egész városka ebben az időszakban egy nagy Betlehemmé alakul át. Szállás és vacsora a hotelben.

 

4. nap: Toledo

A negyedik napon eljuthatunk a spanyol királyok ősi székhelyéhez, a Tajo folyó feletti sziklákra épült Toledóban, melyet a világ műemlékekben egyik leggazdagabb városaként tartanak számon. A Madridtól 70 km-re délre található, sziklán fekvő Toledo sokak szerint Spanyolország leggyönyörűbb városa. Elsősorban a történelmi óvárosok és a régi kastélyok, templomok kedvelőinek ajánljuk. Nem véletlen, hogy az UNESCO 1986-ban a világörökség részévé nyilvánította. Toledo történelmi óvárosában sétálva úgy érezhetjük, mintha a középkorban lennénk. Megtekintjük az 1226 és 1631 között épített csodálatos gótikus Katedrálist és a Szent Tamás Templomban El Greco híres festményét.

…és egy meglepepetés. Este Real Madrid - Valencia meccs Bernabéu stadionban
(A JEGY EXTRA)


 

5. nap: Reina Sofia Múzeum - Szabadidő Madridban - Hazautazás

Délelőtt lehetősége van mindenkinek, hogy szabadon, önállóan is felfedezhesse a várost. Délután felkeressük a kortárs művészek fellegváraként ismert Reina Sofia Múzeumot. A leghíresebbek művészek művei láthatok a múzeum falai között, mint Dali vagy Miro, de Picasso egyik legismertebb alkotása, a Guernica is itt található. S, hogy a kulináris élvezetekben is részünk legyen, felkeresünk egy jellegzetes, madridi sonkamúzeum – étteremet, ahol egy finom estebéddel veszünk búcsú a várostól, s elindulunk a reptérre. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

 

 Kapcsolatfelvételi adatok

Ajánlatkérési adatok

Elkötelező jellegű foglalás
Kapcsolatfelvételi adatok
Név: Telefonszám:
Faxszám: E-mail:
Lakcím:
Utazás adatai
Felszállási hely:
Tervezett indulási időpont:
Egyéb igények:

Írja be a karaktereket amit a dobozban lát.
A spammer programok miatt van erre szükség.


Üzenetét az ch@city-holiday.hu e-mail címre továbbítjuk.
Reptéri parkoló